vineri, 3 august 2012

Aperitiv Mozaic






Ingrediente

6 felii paine prajita
200 gr cascaval
200 gr piept pui afumat(sau orice altceva :sunca ,salam etc)
4 oua
100 ml lapte
50 gr unt topit
1 legatura ceapa verde
marar si patrunjel
sare si piper




Mod de preparare

Se taie pieptul de pui si 100 gr cascaval cubulete.Se toaca marunt ceapa ,
mararul si patrunjelul, si se rad cele 100 gr cascaval ramase
Se bat bine ouale cu un praf de sare

Se amesteca ingredientele de mai sus cu ouale, se adauga painea care a fost stropita cu laptele si untul topit se amesteca cu grija si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt
Se presara deasupra cascavalul ras.


Se da la cuptor si se coace aproximativ 40 minute.

Se lasa sa se raceasca apoi se taie felii.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu